Uppdrag..


åtar vi oss gärna. Se under under rubriken Jobb, eller välkommen med egna förslag. Räkna med upp till 6 månaders väntetid. 

Priset för en beställd helgkurs, max 6 deltagare, från fredag kväll till söndag eftermiddag (alternativt, om avståndet mellan kurslokal är max 5 mil från instruktörens bostad, ca 16 timmar fördelade på max 8 träffar), är 7.500:-.
För en 1-dagskurs (eller ca 7 fördelade timmar) 4.000:-  
Tillkommer gör kostnader för kursledarens resa/resor, samt eventuell kost och logi.
Dessa priser förutsätter att gruppen har en samordnare som skriver uppdragsavtal med oss, sköter kontakten med deltagarna, samt ordnar lokal och ansvarar för gruppens gemensamma betalning.

Kvällsföreläsning ca 2,5 tim kostar 2.500:- plus resa.

Om resan kan kombineras med flera uppdrag finns möjlighet till prisreducering.

En problemutredning tar ca 6 timmar (fördelat på två träffar) och kostar 1.500:-
Privat-träning för problemfria ekipage kostar 350:- per timme.

 

Telefonrådgivning

kostar 300:- (plus telefonkostnaden) oavsett hur lång tid Du behöver. Ett uppföljningssamtal ingår. Ring och kolla om Du tror att jag kan ge Dig något, vi bestämmer en tid och Du betalar in pengarna i förskott.

 

Brevråd
ger vi tyvärr inte, varken via mejl eller på annat sätt. För att kunna ge ett personligt bemötande och råd som passar både Dig och din hund, behöver vi ha en dialog. En skriven fråga ger inte tillräckligt mycket information och därför blir svaret väldigt generellt. Vill Du ha sådan hjälp hänvisar vi till de frågelådor och diskussionslistor som finns på nätet och i vissa hundtidningar. Några länkar finns under avsnittet "Vi kan..".

 

Vill du komma i kontakt med oss?   - Klicka på papperssvalan och skriv en rad,

mail till Gute hundkonsult

..eller ring (+46)  0498 - 48 90 20

..eller skicka vanlig post till följande adress:

Gute hundkonsult
Buntmakargatan 14
621 53 Visby

 

© Gute hundkonsult 2003